Yliopiston Apteekki

 

Olin TET:ssä Yliopiston Apteekissa, joka sijaitsee Aleksanterinkadulla Lahden keskustassa. Apteekissa myydään lääketuotteita, joista osa on kenen vain ostettavissa ja osa vain lääkärin määräämällä reseptillä. Paikalla olevilta farmaseuteilta saa myös lääkeneuvontaa. TET-harjoittelijana pääsin purkamaan lääkelähetyksiä, hyllyttämään lääketuotteita, täyttämään lääkkeiden jaottelu- ja varastointirobottia ja seuraamaan eri ammateissa toimivien henkilöiden töitä.

+                                                    –

monipuolista työtä               ei ruokaa työpaikalla

mukava työyhteisö                ei paljoa mahdollisuutta vaikuttaa työtehtäviin

selkeät hommat

 

ammatteja: farmaseutti (voi olla eri asioihin erikoistuneita esim. kosmetiikka), proviisori, tekniset

Vastaa