Finnkino Kuvapalatsi, Lahti

 

Olin tet-harjoittelussa Finnkinossa. Valitsin Finnkinon, koska sinne hakeminen oli erittäin helppoa. Heti kun sain tietää harjoittelusta, lähetin vain sähköisen hakulomakkeen Finnkinon sivuilla.

Työ oli suhteellisen monipuolista. Nimittäin siivosin saleja, pyyhin pölyjä, lajittelin pulloja, tarkastin lippuja, tein poppareita, täytin hyllyjä, ”valvoin” näytöksiä ja purin lasteja. Työyhteisöni tai työkaverini olivat erittäin mukavia, asiallisia ja auttavaisia. Työaikani oli klo 14-20.

Parasta työssä oli myöhään meneminen, ilmaisen Coca-Colan juonti, elokuvien katsominen, popparien paistaminen ja lippujen tarkastaminen. Siivoaminen oli tylsää. Myös kun pääset vasta kahdeksalta illalla, ei jää enää kauheasti aikaa tehdä mitään töiden jälkeen. Kuitenkin suosittelen ehdottomasti elokuvateatteria harjoittelua varten. Saat nukkua pitkään ja työtehtävät ovat monipuolisia ja yleensä mielenkiintoisia.

Vastaa