Takkulan Ratsastuskoulu

 

Olin TET-harjoittelussa Takkulan Ratsastuskoulussa. Valitsin sen työpaikaksi, sillä harrastan siellä ratsastusta ja paikka sekä ihmiset ovat minulle ennestään tuttuja. Työtehtäviini kuului mm. karsinoiden siivous, käytävien lakaisu, vesien vaihtaminen hevosille tarhoihin sekä karsinoihin, hevosten/ponien vienti ulos ja sisälle jne. Työyhteisö oli ihan hyvä ja mukava, vaikkakin parantamisen varaa toki löytyisi. Työaikani olivat tyypillisesti n. klo.7-13, riippuen päivästä. Työssä parasta oli eläinten kanssa työskentely ja fyysinen, käytännön tekeminen. Ei niin kivaa oli tekemättä oleminen, ja työtehtävien odottelu. Lantasaavien tyhjentäminen ei myöskään kuulunut lempihommiin. Suosittelen tätä paikkaa niille, jotka pitävät hevosista ja tallitöistä ylipäänsä.

Vastaa