Taimipiste Liives KY

 

Olin tet-harjoittelussa Taimipiste Liiveksessä Sysmässä. Valitsin kyseisen paikan, koska se sijaitsi melko lähellä, tunsin työntekijät jo ennen tetin alkamista, pidän puutarhanhoidosta ja halusin oppia siitä lisää. Työtehtäviini kuului tuotteiden järjestely, kasvien istuttaminen ja multien vaihtaminen sekä asiakkaiden auttaminen. Työyhteisö oli erittäin mieleinen, sillä minun lisäkseni liikkeessä oli vain kaksi työntekijää, joten ilmapiiri oli rento. Saavuin työpaikalle joka päivä kymmeneltä ja työt loppuivat neljältä. Parasta työssä oli sen monipuolisuus, oma vastuu tauoista ja ruokailusta sekä asiakaspalvelun perusasioiden oppiminen ja käyttäminen. Pitkät työtehtävät olivat välillä melko uuvuttavia, kuten kasvien multien vaihtaminen yhden päivän ajan. Suosittelen paikkaa kaikille, jotka pitävät kasvien hoidosta ja muista puutarhahommista.

Vastaa