K-Market Soramäki

 

Olin 8. luokan TET-harjoittelussa lähikaupassani K-Marketissa Hollolassa. Valitsin kyseisen paikan, sillä se on lähellä kotiani ja kaupan ala kiinnostaa minua. Paikan valitseminen oli myös siksi helpohkoa, koska kaupan henkilökunta (ainakin osa) oli minulle tuttua. Työtehtäviini kuului muun muassa siivous, kauppatavaroiden hyllytys, tuotteiden hintojen alentaminen, järjestely ja tietysti myös asiakaspalvelu. Kuten sanottu, osa henkilökunnasta oli jo valmiiksi minulle tuttua, ja ilmapiiri kaupassa oli kiitettävää. Työaikani oli kuusi tuntia, 8-14 tai 9-15. Pidin TET-jakson aikana eniten kauppiaan työhön ja ylipäätään kaupan pyöritykseen tutustumisesta. Ainoa asia, joka ei ollut niin hauskaa oli se, kun vahingossa rikoin yhden vichy-pullon. Suosittelen paikkaa muille, sillä tässä kaupassa on huikea henkilökunta ja täällä saat kokemusta ”oikeasta työstä”. Jos et taas pidä niinkään samankaltaisen työn tekemisestä koko TET-jakson ajan, mieti paikkaa uudestaan.

Vastaa