Musti ja Mirri

 

Olin TET-harjoittelussa Launeen Mustissa ja Mirrissä kevään viimeisillä viikoilla. Päätin valita kyseisen liikkeen sen läheisyyden ja mukavan ilmapiirin perusteella. Eläimet olivat myös bonusta. Tulin töihin vähän 10 jälkeen aamulla, ja lopetin yleensä vähän ennen neljää. Päätehtäviäni oli tuotteiden hinnoittelu, uusien tuotteiden hyllyttäminen sekä erilaiset siivous- ja järjestelytyöt. Paikalla oli yleensä vähintään yksi toinen työntekijä, ja minulle opetettiin työssä tärkeitä olevia asioita mukavalla asenteella, kuten asiakkaitten tervehtiminen ja kaupan järjestyssääntöjä. Itselleni mieluisinta hommaa oli uusien lastien purkaminen ja hyllyttäminen sekä useitten koirien näkeminen, kun taas työn huono puoli oli seisominen useita tunteja putkeen. Viimeisinpinä päivinä olin kuitenkin jo melko tottunut siihen. Uskon, että eläinrakkaat ja vähintääkin vähän sosiaaliset ihmiset viihtyisivät hyvin tässä työssä, sekä sellaiset jotka ovat valmiita oppimaan.

Vastaa