Lahden Tennis- ja Squashkeskus

 

Olin tet-harjoittelussa Lahden Tennis- ja Squashkeskuksessa Kisapuistossa. Valitsin työpaikan, koska itse pelaan tennistä siellä ja paikka on lähellä kotia ja koulua, sain myös työkokemusta sieltä siihen, että tulevaisuudessa olisin siellä töissä mahdollisesti. Työtehtäviini kuului sisätenniskenttien imurointi, liikuntaseteleiden laskeminen ja ulkokenttien siistiminen. Työyhteisö oli ystävällinen ja aloittelija-suotuisa. Yleensä työajat olivat yhdeksästä yhteen tai kahteen. Parasta työssä oli uudet työkokemukset ja itsenäinen työskentely. Työpaikalla ei ollut lounas-mahdollisuutta, joka ei ollut paras asia, mutta onneksi koululle ei ollut pitkä matka.. Suosittelen paikkaa muille, jotka tykkäävät itsenäisestä työskentelystä ja työilmapiiri oli mukava.

Vastaa