Pennalan koulu

 

Olin tet-harjoittelussa Pennalan koulussa. Valitsin paikan koska se on asuinpaikkani lähellä ja tiesin että paikka on mukava. Olin pitkään ollut kiinnostunut opettajien työtehtävistä. Työtehtävinä minulla oli mm. oppilaiden tekemien töiden esille laitto, välituntivalvonta, luokkien kevätsiivousta, oppitunneilla avustus ja minulle tarjottiin tilaisuutta pitää esitelmä tai oppitunti jostain mistä tiedän paljon, esimerkiksi harrastuksesta. Työyhteisö oli todella mukava ja vastaanottava. Työkaverit olivat kannustavia, armollisia, lempeitä ja reiluja. Työt alkoivat joka aamu 8.00 ja loppuivat 14.00. Johtaja tunsi minut ennestään ja hänellä oli tarpeeksi luottoa antaakseen minun pitää taukoja milloin halusin. Työssä oli parasta työkaverit ja oppilaille avuksi olo. Työpaikalla ei ollut niin hauskaa se, että opettajat eivät olleet varautuneet minun tehokkuuteeni ja joskus heillä ei ollut minulle mitään tehtävää. Suosittelen paikkaa muille koska Pennalan koulussa on todella helppo tuntea itsensä tärkeäksi ja tervetulleeksi vaikka ei olisi aikaisemmin ollut töissä.

Vastaa