Sporttiturva (ja Sporttikumppanit)

 

Olin tet-harjoittelussa Sporttiturvalla Lahden maauimalassa ja Möysän uimarannalla, jossa tein töitä myös Sporttikumppaneille. Valitsin kyseisen paikan, sillä minua kiinnostaa liikunnan ja urheilun parissa työskentely ja uimavalvonta oli minulle uutta!

Maauimalassa pääsin esimerkiksi pesemään uimatarvikkeita, laittamaan rataköysiä, sekä siivoilemaan ja valvomaan yleistä järjestystä yhdessä uimavalvojien kanssa! Möysän rannassa työtehtäviini kuului kioskissa myyminen, tuotteiden esille asettelu, sekä siivous ja järjestelytyöt.

Työyhteisö oli eritäin mukava ja rento, mutta opettavainen! Uimavalvojat olivat rentoja ja mukavia, työnohjaajat joustavia, mukavia, sekä  helposti lähestyttäviä.

Työajat työpaikalla riippuivat työskentelypaikasta ja päivästä, mutta olivat tettiläisille joustavia ja sovittavissa olevia, joten aamuvirkulle oli mahdollista tulla töihin maauimalalle joinain päivinä jo hieman ennen aukeamista, mutta jonain aamuna töihin tultiin kymmenen jälkeen.

Työssä parasta oli työyhteisö (eli uimavalvojat, työohjaajat, tettiläinen ja muut alueen työntekijät)  ja monipuoliset työtehtävät. Pääsin tutustumaan asioihin ja paikkoihin, joihin vierailijana ei ole mahdollista päästä. Näistä opin uudella tavalla esimerkiksi uima-altaan toimintaa ja huoltoa. Sain vaikuttaa jonkin verran työtehtäviin, joten lähes jokainen työtehtävä antoi paljon ja melkeinpä jokaisesta pidin! Yksittäisinä tehtävinä mainittakoon kioskissa myyminen ja alueen valvominen.

Työstä ei paljoa huonoja puolia keksi! Sateinen ja viileä sää muutamana päivänä kuuluu niihin, mutta työpaikka ei siihen pystynyt vaikuttamaan!

Paikkaa suosittelen jokaiselle, jota kiinnostaa uimavalvonta ja monipuoliset työtehtävät Maauimalan ja uimarantojen parissa! Mikäli et ole sosiaalinen ja valmis monenlaisiin tehtäviin, ei paikka ole ehkä sinulle sopivin.

Vastaa