Teknoware Oy

 

Olin tet-harjoittelussa Teknowarella. Valitsin sen, koska työ kuulosti kiinnostavalta ja erilaiselta. Työtehtäviä oli mm. latominen, kotelointi ja ohjelmointi, jotka saattavat kuulostaa hankalilta, mutta olivat helppoja ja mukavia. Työyhteisö oli aivan paras! Vakituiset työntekijät olivat kaikki todella mukavia ja auttavia. Työajat olivat soveltavia, sillä sain tulla töihin 7.00-8.30 ja siitä laskettiin 6 tuntia eteenpäin. Menin aina 7.00 töihin ja pääsin 13.00. Parasta työssä oli se, että sai kuunnella musiikkia, podcastia tai kirjaa samalla kun työskenteli. Työpäivät kuluivat nopeasti tämän takia. Myös tettiläisenä saat ruokakuponkeja työpaikan vieressä olevaan ravintola Helenaan, jossa oli parhaat ruoat. Työssä ei ollut oikeastaan mitään ikävää, mutta välillä saattoi tuntua tylsältä tehdä samaa hommaa useamman tunnin. Suosittelen paikkaa kaikille, sillä työpaikka oli todella kiva ja siellä on paljon erilaisia työtehtäviä.

Vastaa