Tervetuloa liikunnan sivuille!

Täältä löydät LYK:n liikunnanopettajien viikkokalenterit.

Tsekkaa myös ajankohtaista-sivu, josta löydät viimeisimmät liikuntatiedotteet.

Alla yhteenveto kaikkien opettajien kalentereista. Ylälaidan valikosta saat valittua haluamasi opettajan henkilökohtaisen kalenterin. Ylälaidasta löydät myös kuntosalin ja peilisalin varauskalenterit. Voit myös tilata kalenterit itsellesi älypuhelimeesi.

Kalenterien yhteeveto

huhti
2
to
8.lumat, suunnistus tai lenkki+ juoksutekniikkatreeni
huhti 2 @ 11:30 – 12:45

Käy suunnistamassa Urheilukeskuksessa tai Tapanilassa ja toimi ”ajankohtaista / suunnistus”-ohjeiden mukaan. Voit myös vaihtoehtona käydä 45min hikilenkillä oman kunnon mukaan holkäten/ pyörällä ja tee sen jälkeen juoksutreeni esim.  lähipolulla tai -liikuntapaikalla. Mittaa 30m (n. lyhtypylvään väli) ja tee kutakin harjoitetta kolme kierrosta.

Päivitä päiväkirjasi (huomasithan  lisäohjeet OneDrivestä  ajankohtaisissa) ja lisää kuvat suunnistusrasteilta/ kuvaile miten lenkki sujui ja ajatuksiasi juoksutreenistä.

Lt 6musat Suunnistus, valitse kahdesta vaihtoehdosta, ks. ohjeet Ajankohtaista-osiosta +muista liikuntapäiväkirja
huhti 2 @ 11:30 – 12:45
Pojat 6kuMu Tämä sama ohjelma sekä TORSTAINA että LAUANTAINA. Vapaavalintainen liikunta päivän aikana. Kesto n.60min. Merkkaa laji, mahdollinen reitti,tarkka suorituksen kesto,tunnelmat päiväkirjaan. TEE Onedrivetiedosto ja jaa se opelle. TÄNÄÄN!! Katso tarvittaessa ohjeet blogin ajankohtaista osiosta.
huhti 2 @ 11:30 – 12:30
8.bc, suunnistus, katso suunnistus ohjeet ajankohtaisista ja tee harjoituksista toinen. Katso tarkasti myös ohjeet päiväkirjaa varten ja lähetä minulle kuvat.
huhti 2 @ 13:00 – 14:15

Huomasithan ohjeet ajankohtaisissa Onedriveä varten. Koita harjoitella sitä ja jakaa minulle vaikka kuvat siellä.:)

Lt 8ABE Suunnistus, valitse kahdesta vaihtoehdosta, ks. ohjeet Ajankohtaista-osiosta +muista liikuntapäiväkirja
huhti 2 @ 13:00 – 14:15
Pojat 8cd (Tämä ohjelma sekä TORSTAINA että LAUANTAINA.) Vapaavalintainen liikunta päivän aikana. Kesto n. 60 min. Merkkaa laji,reitti, tarkka kesto,tunnelmat jne.. päiväkirjaan. TEE Onedrivetiedosto ja jaa se opelle. TÄNÄÄN!! ( Katso tarvittaessa ohjeet blogin ajankohtaista osiosta.)
huhti 2 @ 13:00 – 14:00
Lit2. katso Helmi-viestistä kurssin aloitusohjeet.
huhti 2 @ 14:30 – 15:45
Pojat Val9lk ( Tämä liik.ohjelma sekä TORSTAINA että LAUANTAINA.) Vapaavalintainen liikunta päivän päätteksi. 60min. Merkkaa reitti,kesto,fiilikset jne.. päiväkirjaan. MUISTA luoda Onedrivetiedosto ja jaa se opelle. TÄNÄÄN!! ( katso tarvittaessa ohjeet blogin ajankohtaista osiosta)
huhti 2 @ 14:30 – 15:30
huhti
3
pe
9.ku/mu, suunnistus, katso ohjeet ajankohtaisista ”Suunnistus” ja valitse kahdesta tehtävästä toinen. Muista päivittää päiväkirja ohjeiden mukaisesti.
huhti 3 @ 08:00 – 09:15

Muista päivittää päiväkirja ohjeiden mukaisesti. Huomasithan, että ajankohtaisissa on lisäohjeet OneDriveä varten, harjoittele sitä ja koita jakaa kuvat sitä kautta:)

Lt 9musat Suunnistus, valitse kahdesta vaihtoehdosta, ks. ohjeet Ajankohtaista-osiosta +muista liikuntapäiväkirja
huhti 3 @ 08:00 – 09:15
8.ku/mu, suunnistus, katso ohjeet ajankohtaisista ”Suunnistus” ja valitse kahdesta tehtävästä toinen. Muista päivittää päiväkirja ohjeiden mukaisesti.
huhti 3 @ 09:30 – 10:45

Huomasithan, että ajankohtaisissa on ohjeet OneDriveä varten. Koita jakaa kuvat sitä kautta tunnin jälkeen:)