Tervetuloa liikunnan sivuille!

Täältä löydät LYK:n liikunnanopettajien viikkokalenterit.

Tsekkaa myös ajankohtaista-sivu, josta löydät viimeisimmät liikuntatiedotteet.

Alla yhteenveto kaikkien opettajien kalentereista. Ylälaidan valikosta saat valittua haluamasi opettajan henkilökohtaisen kalenterin. Ylälaidasta löydät myös kuntosalin ja peilisalin varauskalenterit. Voit myös tilata kalenterit itsellesi älypuhelimeesi.

Kalenterien yhteeveto

huhti
20
ma
9ab. Hyvä keli, joten ulkoillaan. Pyörälenkki. 60min. Laita reitistä kuva päiväkirjaan esim. sportstrackerista tai kuvaile se tarkasti päiväkirjaan itse. OTA REITILTÄ KUVA NELJÄSTÄ MAASTOKOHTEESTA, JOTKA VOIDAAN MERKITÄ KARTTAAN KARTTAMARKILLÄ JA LAITA KUVA PÄIVÄKIRJAAN. (Esim. kivi voidaan merkitä pisteellä).
huhti 20 @ 13:00 – 14:15
8lumat. Hyvä keli, joten ulkoillaan. Pyörälenkki. 60min. Laita reitistä kuva päiväkirjaan esim. sportstrackerista tai kuvaile se tarkasti päiväkirjaan itse. OTA REITILTÄ KUVA NELJÄSTÄ MAASTOKOHTEESTA, JOTKA VOIDAAN MERKITÄ KARTTAAN KARTTAMARKILLÄ JA LAITA KUVA PÄIVÄKIRJAAN. (Esim. kivi voidaan merkitä pisteellä).
huhti 20 @ 14:30 – 15:45
huhti
21
ti
7lumat. Metsäliikuntaa. Suunnittele itsellesi liikuntahetki metsässä. Kesto 45-60min. Maastojuoksua, -pyöräilyä, juoksuspurtteja ja kävelyä vuorotellen tms. Nauti kauniista kelistä. Raportointi päiväkirjaan. KIRJOITA PÄIVÄKIRJAAN YKSI KAPPALE (5-8 lausetta) SIITÄ REHELLISESTI, KUINKA ETÄLIIKUNTA ON SINULLA SUJUNUT JA MILLAISIA MIETTEITÄ ASIASTA SINULLA ON.
huhti 21 @ 11:30 – 12:45
7bc. Metsäliikuntaa. Suunnittele itsellesi liikuntahetki metsässä. Kesto 45-60min. Maastojuoksua, -pyöräilyä, juoksuspurtteja ja kävelyä vuorotellen tms. Nauti kauniista kelistä. Raportointi päiväkirjaan. KIRJOITA PÄIVÄKIRJAAN YKSI KAPPALE (5-8 lausetta) SIITÄ REHELLISESTI, KUINKA ETÄLIIKUNTA ON SINULLA SUJUNUT JA MILLAISIA MIETTEITÄ ASIASTA SINULLA ON.
huhti 21 @ 13:00 – 14:15
huhti
22
ke
7lumat. ULKOILUA. Kiva keli. Vapaavalintainen toteutustapa, jossa tulee hiki. ( Esim. Skuuttaus,fillarilenkki,reipas kävely,porrastreeni jne..) Suunnittele,toteuta turvallisesti. Kerro päiväkirjassa mitä teit,milloin ja fiilikset. Jos lenkkeilet ja sportstracker löytyy, liitä kuva reitistä päiväkirjaan.
huhti 22 @ 09:30 – 10:45
6cde. ULKOILUA. Kiva keli. Vapaavalintainen toteutustapa, jossa tulee hiki. ( Esim. Skuuttaus,fillarilenkki,reipas kävely,porrastreeni jne..) Suunnittele,toteuta turvallisesti. Kerro päiväkirjassa mitä teit,milloin ja fiilikset. Jos lenkkeilet ja sportstracker löytyy, liitä kuva reitistä päiväkirjaan.
huhti 22 @ 13:00 – 14:15
9valinn. ULKOILUA. Kiva keli. Vapaavalintainen toteutustapa, jossa tulee hiki. ( Esim. Skuuttaus,fillarilenkki,reipas kävely,porrastreeni jne..) Suunnittele,toteuta turvallisesti. Kerro päiväkirjassa mitä teit,milloin ja fiilikset. Jos lenkkeilet ja sportstracker löytyy, liitä kuva reitistä päiväkirjaan.
huhti 22 @ 14:30 – 15:45
huhti
23
to
6cde. Metsäliikuntaa. Suunnittele itsellesi liikuntahetki metsässä. Kesto 45-60min. Maastojuoksua, -pyöräilyä, juoksuspurtteja ja kävelyä vuorotellen tms. Nauti kauniista kelistä. Raportointi päiväkirjaan. KIRJOITA PÄIVÄKIRJAAN YKSI KAPPALE (5-8 lausetta) SIITÄ REHELLISESTI, KUINKA ETÄLIIKUNTA ON SINULLA SUJUNUT JA MILLAISIA MIETTEITÄ ASIASTA SINULLA ON.
huhti 23 @ 09:30 – 10:45
8lumat. Metsäliikuntaa. Suunnittele itsellesi liikuntahetki metsässä. Kesto 45-60min. Maastojuoksua, -pyöräilyä, juoksuspurtteja ja kävelyä vuorotellen tms. Nauti kauniista kelistä. Raportointi päiväkirjaan. KIRJOITA PÄIVÄKIRJAAN YKSI KAPPALE (5-8 lausetta) SIITÄ REHELLISESTI, KUINKA ETÄLIIKUNTA ON SINULLA SUJUNUT JA MILLAISIA MIETTEITÄ ASIASTA SINULLA ON.
huhti 23 @ 11:30 – 12:45
8ab. Metsäliikuntaa. Suunnittele itsellesi liikuntahetki metsässä. Kesto 45-60min. Maastojuoksua, -pyöräilyä, juoksuspurtteja ja kävelyä vuorotellen tms. Nauti kauniista kelistä. Raportointi päiväkirjaan. KIRJOITA PÄIVÄKIRJAAN YKSI KAPPALE (5-8 lausetta) SIITÄ REHELLISESTI, KUINKA ETÄLIIKUNTA ON SINULLA SUJUNUT JA MILLAISIA MIETTEITÄ ASIASTA SINULLA ON.
huhti 23 @ 13:00 – 14:15
huhti
24
pe
9kumu. Suunnittele oma liikuntatuokio 60-75min. Raportoi päiväkirjaan TARKASTI, mitä teit, kuinka paljon ja missä suoritit. Jos et keksi mitään, käy tekemässä pieni lenkki ulkoilu 30min + päälle lihaskunto-osuus sisällä. Punnerrusta, lankutusta, askelkyykkyä, selkälihaksia jne. Vastuuta omasta tekemisestä!
huhti 24 @ 08:00 – 09:15