BR-lelut

 

TET-paikka sijaitsee Trion alakerrassa. Liike soveltuu ensisijaisesti pienille lapsille lelukauppana, mutta myös vanhemmat voivat tehdä hienoja löytöjä sieltä. Leluja on monipuolisesti eri-ikäisille ja liikkeen tuotteet muuttuvat kauden mukaan.

TET-harjoittelijan työtehtäviin kuuluu liikkeen yleissiisteyden ylläpitäminen, kuorman purkaminen, tulleiden tuotteiden merkitseminen vastaanotetuiksi, planogrammien uusiminen, jos on tullut uusia, tuotteiden sijoittaminen oikeille paikoilleen, hintalappujen tekeminen uusille tuotteille ja asiakkaiden auttaminen oman osaamisen mukaan tai heidän ohjaaminen toiselle myyjälle.

 

TET-paikan plussat ja miinukset:

+ Mukava henkilökunta ja työilmapiiri

+ Oppi paljon uutta

+ Rennot työajat

+ Työ ei ollut liian rankkaa

+ Pikku asiakkaat olivat hellyyttäviä

+ Tuli hyvä mieli, kun osasi auttaa asiakkaita

– Piti käydä koululla ruokailemassa

– Joskus ei saanut heti uutta hommaa, jos vastuuhenkilöllä oli paljon asiakkaita, eli aina ei tekemistä

Ammatteja TET-paikassa oli myyjä, myyntipäällikkö.

Vastaa