Mehiläinen Lahti

 

Mehiläinen-konserni on yksityinen terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottaja Suomessa, johon kuuluu myös Lahden toimipiste Sibeliuksenkadulla sekä samaan kuuluva työterveys Vuorikadulla. Tettiläisen työtehtäviin kuuluu monenlaiset yksittäisten asioiden hoitaminen ja järjestely sekä potilaiden suostumuksen mukaan toimenpiteiden ja vastaanotolla seuraaminen. Itse mm. lajittelin lähetteitä, järjestin vastaanottohuoneita siistiksi, tutustuin sairaalan, kuvantamisen sekä laboratorion tiloihin sekä olin mukana pienemmissä toimenpiteissä ja lääkärin vastaanotolla. Laboratoriossa pääsin mm. erittelemään verinäytteitä ja tekemään muutamia kokeita.

Hyviä puolia tet-paikassa oli monia. Jokainen päivä oli ainakin jollain tapaa erilainen, vaikkei aina päässyt juuri itse tekemään. Alasta kiinnostuneelle Mehiläinen antaa monipuolisen kuvan erilaisista työtehtävistä, vaikka yksityisen puolen palveluissa onkin paljon eroavaisuuksia julkiseen. Myös kaikki työntekijät olivat todella mukavia, heiltä sai myös hyviä vinkkejä alalle. Miinuksina ehkä, että aina ei ollut tekemistä, eikä itse päässyt tekemään juurikaan.

Ammatteja, joihin tetin aikana törmäsin olivat mm. lääkärit, sairaanhoitajat, laboratoriohoitajat.

Vastaa