Musti & Mirri, Karisma

 

Musti & Mirri on eläintarvikkeita myyvä yhtiö, joka on erikoistunut eläinten tarpeisiin ja niiden elinympäristöön. Se myy eläinten ruokia, leluja, kissojen raapimapuita, eläinten petejä ja muita eläimiin liittyvää. Yhtiöllä on monia liikkeitä ympäri Suomea. Liikkeiden koko vaihtelee pienistä liikkeistä suurempiin, mutta yhtiön liikesuunnitelman mukaan yhtiö tulee keskittämään tulevaisuudessa toimintaansa enemmän pieniin liikkeisiin.

TET-harjoittelijan tehtäviin kuului mm.

  • Lastin purkaminen ja hinnoittelu
  • Hyllyjen järjesteleminen
  • Pienet siivoushommat
  • Tuotteiden hyllyttäminen

TET-paikan plussat ja miinukset:

Hyviä puolia Musti & Mirri:ssä olivat esim. mukavat työkaverit ja työnjohtaja, miellyttävä työympäristö, mukavat asiakkaat ja työtehtävät, sekä aikataulujen liukuvuus ja rento työilmapiiri. Aamuisin sai myös nukkua pitkään koska työt alkoivat kymmeneltä.

Huono puoli oli se, että työtehtäviä ja tekemistä oli aika vähän; purettavaa lastia tuli maanantaina yksi pahvilaatikollinen, tiistaina ruokalasti, torstaina pakastelasti ja perjantaina lisää ruokaa ja leluja. Lastien purkamisessa meni aika vähän aikaa ja työntekijät eivät keksineet kovin helposti tehtävää.

Työpaikassa oli kuitenkin paljon enemmän hyviä puolia, kuin huonoja.

TET-paikassa törmää seuraaviin ammatteihin:

Myymäläpäällikkö, myyjä

 

Vastaa