Perhe-Arte, Arte-Lääkärit

 

 

Perhe-Arte ja Arte-Lääkärit -yritykset toimivat samoissa tiloissa Aleksanterinkatu 9:ssä. Perhe-Arten puolella muun muassa  hoidetaan vanhusten kotikäynnit ja verikokeet sekä raskaana olevien äitien 3D ja 4D -ultrat. 4D-ultrassa vauvasta saa videokuvaa juuri sen näköisenä, kuin se oikeasti on.

TET-harjoittelun aikana pääsin vanhusten kotikäynneille, seuraamaan 4D-ultraa, katsomaan lääkärien vastaanottoja sekä juttelemaan tulevasta ammattihaaveesta asiantuntian kanssa.

TET-paikan plussia olivat mukavat työntekijät, rennot työpäivät, mukavat kotikäynnit ja se, että pääsin tutustumaan mahdollisesti tulevaan ammattiini. Miinuksia olivat hetket, jolloin minulle ei keksitty mitään tekemistä.

TET-paikassa pääsee tutustumaan muun muassa kätilön, sairaanhoitajan, lääkäreiden ja terapeuttien työhön.

1 thoughts on “Perhe-Arte, Arte-Lääkärit

  1. Olin itsekkin Perhe-Artessa viikon pituisella tet-jaksollani. Opin paljon uutta ja sain runsaasti lisää tietoa asioista, joista olin tiennyt ennestäänkin jotain. Henkilökunta oli mukavaa ja kertoi minulle paljon ammateistaan. Pääsin tutustumaan moniin eri juttuihin liittyen lääketieteeseen ja opin myös paljon uutta eri instrumenteista. Viikko oli kokonaisuudessaan todella antoisa, eikä huonoja puolia siinä mielestäni edes ollut.

Vastaa