Salpakankaan päiväkoti

 

Salpakankaan päiväkoti sijaitsee Salpakankaalla (koulurinteentie) samassa rakennuksessa Salpakankaan ala-asteen kanssa. Salpakankaan päiväkoti on melko suuri ja siellä on paljon ryhmiä, esimerkiksi alle kolme-vuotiaiden ryhmä ja 3-5 vuotiaiden ryhmä, jotka on jaettu vielä pienempiin ryhmiin kuten vaikka kelta- ja kangasvuokot.

Tet-harjoittelijan töitä alle 3-vuotiaiden lasten ryhmässä ovat muun muassa lasten syöttäminen, pukeminen ulos mennessä, riisuminen ulkoa tullessa, nukuttaminen, vessassa käyttäminen, siivoaminen sekä lasten nukkuma-aikojen ja syötyjen ruokamäärien ylöskirjaaminen ja oikeastaan kaikki mahdollinen.

Plussaa ovat mukavat työntekijät ja suloiset lapset sekä hyvä ruoka.

Päiväkodissa olevia ammatteja muun muassa lähihoitaja, lastentarhanopettaja, siivooja ja keittäjä.

Vastaa