Subway Aleksanterinkatu

 

Subway Aleksanterinkatu on pari vuotta vanha Subway-ravintola Lahden torin laidalla. Kaikki Subway-ravintolat ovat yksityisten yrityksien omistuksessa, ja tämä Subway kuului Lahden alueella kaikki ravintolat omistavan M&M Sub Oy :n omistukseen.

Työtehtäviä Subwayssa oli paljon, muun muassa:

  • Lihojen ja kasvisten valmistus cambroihin tiskille
  • Kastikkeiden pullotus tiskille
  • Siivous, roskisten tyhjennys yms.
  • Tiskaus
  • Leipien valmistus
  • Limsakaapin täyttö

Ammatteja oli melko yksipuolisesti, kaikki tekivät vähän kaikkea. Ammatiksi voisi sanoa myyjä, mutta työtehtäviin kuului yllä mainitut hommat sekä tiskillä ja kassalla työskentely ja yleiset ravintolan pyörittämiseen kuuluvat ”paperihommat”.

Plussat ja miinukset

Monipuoliset työtehtävät
+ Hyvät ruuat ja ruokien valmistus
Työilmapiiri

– Ei päässyt tiskille
– Seisontatyötä

Vastaa