Möysän Koulu

 

 

 

Möysän koulussa toimii 1-5 lk. ja esikoulu. (Hiljankuja 6, Lahti)

Työtehtäviini kuului oppilaiden avustus esim. tarinoiden kirjoittamisessa ja matikassa, pistareiden korjaaminen, ulkovalvonta, kuvistöiden otto pois seinältä, pelien pelailu pienten kanssa, kuvistöissä auttaminen ja muita avustavia tehtäviä.

Tet-paikassani kohtaa opettajia, siivoojia, keittäjiä ja rehtorin.

Tet-paikan plussat ja miinukset:

+ sain syödä ruoan Möysän koululla                                                                                                                

+ oppilaat ja opettajat olivat mukavia

+ paljon erilaista tehtävää

+  ei ollut liian rankkaa

+ sain nähdä eri luokka-asteiden tunteja

– pariin kertaan katselin vain tunnin kulkua

1 thought on “Möysän Koulu

  1. Itsekkin olin tetissä samaisessa koulussa. Samanlaista hommaa pääsin tekemään ja sain syödä koululla, paikasta jäi positiivinen fiilis ja jos opettajan/kouluavustajan homma kiinnostaa suosittelen menemään tettiin Möysän koululle. Ainoa miinus: Koska tet-jakso oli keväällä ei koululla ollut turhan paljon tehtävää. 4/5 ei maistunu salami kouluruoassa.

Vastaa