Möysän Koulu

 

 

 

Möysän koulussa toimii 1-5 lk. ja esikoulu. (Hiljankuja 6, Lahti)

Työtehtäviini kuului oppilaiden avustus esim. tarinoiden kirjoittamisessa ja matikassa, pistareiden korjaaminen, ulkovalvonta, kuvistöiden otto pois seinältä, pelien pelailu pienten kanssa, kuvistöissä auttaminen ja muita avustavia tehtäviä.

Tet-paikassani kohtaa opettajia, siivoojia, keittäjiä ja rehtorin.

Tet-paikan plussat ja miinukset:

+ sain syödä ruoan Möysän koululla                                                                                                                

+ oppilaat ja opettajat olivat mukavia

+ paljon erilaista tehtävää

+  ei ollut liian rankkaa

+ sain nähdä eri luokka-asteiden tunteja

– pariin kertaan katselin vain tunnin kulkua

One thought on “Möysän Koulu

  1. Itsekkin olin tetissä samaisessa koulussa. Samanlaista hommaa pääsin tekemään ja sain syödä koululla, paikasta jäi positiivinen fiilis ja jos opettajan/kouluavustajan homma kiinnostaa suosittelen menemään tettiin Möysän koululle. Ainoa miinus: Koska tet-jakso oli keväällä ei koululla ollut turhan paljon tehtävää. 4/5 ei maistunu salami kouluruoassa.

Vastaa