Möysän koulu

 

Möysän koulussa on luokat 1-5 sekä esikoulu.

TET-harjoittelijana sain auttaa lapsia tehtävissä, auttaa opettajaa, ottaa kuvistöitä pois seinältä ja laittaa uusia tilalle, tarkistaa päässälaskuja, pitää päässälaskun, olla ulkovalvonnassa, auttaa keittiössä putsaamaan pöytiä ja myymään välipalaa, tarkistaa kokeita, pelata pelejä ykkösten kanssa ja seurata tunteja.

TET-paikan plussia olivat:

  • Mukavat opettajat
  • Mukavat lapset
  • Ei liian rankkaa työtä
  • Monenlaiset työtehtävät
  • Ruoka
  • Sopivan mittaiset päivät

TET-paikan miinuksia olivat:

  • Joskus joutui vain seuraamaan tuntia

TET-paikassa näkee opettajia, apuopettajia, rehtorin, keittäjiä ja siivoojia.

Hiljankuja 6, Lahti

 

1 thoughts on “Möysän koulu

  1. Olen samaa mieltä plussista ja miinuksista muuten, mutta lisäisin vielä, että työ oli juuri sopivan haastavaa. Työtehtäviksi ei annettu pelkkää nopeaa ja yksinkertaista pikkunäperrystä, vaan juuri sopivan haastavia hommia, joiden avulla sain konkreettisen kosketuksen opettajan työhön ja pääsin pohtimaan itse oikeita toimintatapoja, mikä kehitti omatoimisuuttani.

Vastaa