Kalliolan ala-aste

 

Kalliolan koulu sijaitsee Hollolan Kalliolassa. Koulussa on luokat 0-6.

Tehtäviä on läksyjen tarkistaminen, välituntien valvonta, pikkujuttujen tekeminen esimerkiksi joidenki nimilappujen liimaaminen laatikoihin ja avustajana toimiminen.

TET-paikan plussia olivat mukavat tutut opettajat, mukavat oppilaat, metsäretki, hyvä kouluruoka ja melko lyhyet päivät. Miinuksia olivat melko takertuvat ja välillä tottelemattomat oppilaat ja metsäretken kylmyys.

Ammatteja TET-paikassa oli koulunkäyntiavustaja, lähihoitaja, terveydenhoitaja, siivooja, keittäjä, luokanopettaja ja erityisopettaja

2 thoughts on “Kalliolan ala-aste

  1. Ollessani TET:issä Kalliolan ala-asteella, sillä oli edessä muutto uuteen kouluun, sillä vanha rakennus purettaisiin. Työtehtäviini kuului siis paljon kirjojen repimistä ja varaston siivoamista ja tavaroiden kantamista milloin minnekkin. Muita tehtäviä oli läksyjen tarkistaminen, välitunnin valvominen, avustajana toimiminen ja liikuntatunnin vetäminen.

    TET-paikan hyviä puolia oli todella hyvä kouluruoka, mukavat valmiiksi tutut opettajat, suhteellisen lyhyet päivät, metsäretki ja mukavat oppilaat. Tekemisen puutettakaan ei ollut, mikä oli plussaa. Miinuksia olivat kokoajan minussa roikkuvat oppilaat ja koulun melko syrjäinen sijainti.

  2. Minä olin TET- harjoittelussa Kalliolan koulun erityisluokassa. Tehtäviini kuului välituntivalvonta, läksyjen tarkistaminen, matikan tunnin ohjaaminen, avustaminen sekä pienten erillisten tehtävien tekeminen.

    Plussia olivat tutut ja mukavat opettajat ja avustajat, suhteellisen lyhyet päivät, kaikenlaiset retket sekä erittäin hyvän makuinen ruoka.
    Ainoa miinus oli roikkuvat ja takertuvat oppilaat.

    Kaikin puolin tykkäsin olla Kalliolan koululla TET- harjoittelussa.

Vastaa