Kariston peruskoulu

 

Kariston peruskoulussa on luokat 1:sestä 6:seen.  Koulu sijaitsee Kariston ytimessä. Koulun yhteydessä sijaitsee päiväkoti ja esikoulu. TET-paikassa tehtävinäni oli korjata kokeita, auttaa lapsia englannin opiskelussa ja myös matikan opiskelussa. Järjestelin luokkaa ja autoin opettajaa muissa pienissä tehtävissä. Työpaikalla oli luokanopettajia, apuopettajia ja siivoojia ym.

plussat

  •  mukava työ ympäristö
  • tekemistä oli koko ajan
  • hyvää ruokaa
  • oli lyhyitä päiviä

miinukset

  • joutui tekemään ylitöitä
  • taukoja ei ollut

 

2 thoughts on “Kariston peruskoulu

  1. Myös minä olin Kariston peruskoulussa apuopettajana, luokalle 2b. Itse en työstäni löytänyt mitään ikäviä puolia, ja varsinkin liikuntatunnit olivat mieleeni, sillä silloin sain itsekin opettaa. Vaikeata työssä oli tosin välillä kakkosluokkalaisten hiljaiseksi saaminen. TET antoi paljon eväitä tulevaisuuteen, varsinkin opettajaksi tulemiseen liittyvät asiat. Itse antaisin paikalle viisi tähteä viidestä. Jokainen päivä oli hyvä.

  2. Kariston peruskoulussa oli paljon monipuolisia ja kivoja työtehtäviä. Työtehtäviin kuului esimerkiksi. luokanjärjestelyä, lasten auttamista oppitunneilla ja välituntien valvomista. Myös työpäivät olivat mukavan pituisia ja taukojakin oli riittävästi. TET-paikastani en löytänyt mitään miinus puolia. Antaisin paikalle viisi tähteä viidestä.

Vastaa