Robert´s Coffee Karisma

 

Robert´s coffee on erikoiskahveja ja leivonnaisia myyvä konditoria. Kahvila sijaitsee kauppakeskus Karisman ensimmäisessä kerroksessa.

TET-harjoittelijan tehtäviä ovat erilaiset siivoushommat, astioiden haku pöydästä ja koneen täyttö sekä tyhjennys ja astioiden paikalleen laittaminen. Lisäksi harjoittelija saattaa päästä hoitamaan asiakaspalvelua eli olemaan kassalla ja tarjoilemaan sekä valmistamaan myös joitain tuotteita.

TET-paikan hyviä puolia olivat asiakaspalvelu ja tuotteiden valmistus. Siivoushommat saattavat jäädä aika pieniksi, sillä sijaintinsa takia arkipäivisin ei kahvilassa hirveästi käy asiakkaita. Välillä ei ole mitään tehtävää, kun astiat on pesty ja asiakkaita ei näy. Aamuisin ruuan valmistuspuuhat vievät aikaa, mutta sen jälkeen aika alkaa käydä aika pitkäksi. Plussaa oli myös, että sain välillä juoda hyviä kahveja ja syödä edellisen päivän leivonnaisia.

 

Vastaa