Valintatalo Möysä

 

Valintatalo Möysä

 Hyvän kokoinen lähikauppa, joka sijaitsee aivan Möysän liikenneympyrän vieressä, joten kätevästi matkalla kaupungista tullessa. Kaupassa hyvä valikoima ja erikoisuutena tuoreita leivoksia, jotka paistetaan kaupassa!

Tet-harjoittelijan tehtäviin kuuluu lastin purkaminen, tuotteiden hyllyttäminen, hyllyjen siistiminen, siivoaminen ja asiakaspalvelu.

Tet-paikan miinukset: raskas fyysinen työ, jatkuva kiire, lyhyet tauot, kaljan haju pullonpalautuslaitteesta, hyllyjen järjestelemisongelmat (kuten paperihaavat, rikkinäiset tuotteet, vanhentuneet maitotuotteet jne)

Tet-paikan plussat: uusi näkemys kauppa-alasta, järjestälmällisyyden ja huolellisuuden oppiminen, mukavat työkaverit ja uusi näkemys hinnoista.

Tet-paikalla törmää moniin ammatteihin, kuten myyjä, metronomi, siivoja ja myymäläpäällikkö.

Vastaa