Lahden konservatorio

 

 

Lahden konservatorio sijaitsee Sibeliuksenkadulla Lahden keskustassa. Se tarjoaa musiikkiopetusta aina muskarista ammattiopintoihin. Konservatorion toimintaan kuuluvat myös teoriatunnit, orkesterit ja kirjaston palvelut.

Tehtäväni liittyivät yleisesti muusikon/musiikinopiskelijan työhön. Niihin kuuluivat soitto- ja kamarimusiikkitunnit, niiden seuraaminen, harjoittelu, kirjastonhoito, tutustuminen Konservatorioon ja esiintymiset.

TET-paikan plussat ja miinukset:
+ sai oikeasti tutustua muusikon työhön
+ ei ollut tylsää, aina jotain tekemistä
+ monipuolisuus, mielenkiintoisuus
+ joustavuus
– epäsäännölliset työajat (jos ei tykkää niistä)

Työpaikalta löytyi muun muassa seuraavia ammatteja: eri soittimien opettajia, teoriaopettajia, rehtori + muut hallintoon kuuluvat, siivooja, vahtimestari.

One thought on “Lahden konservatorio

  1. Myös minä olin Lahden konservatoriolla tetissä. Mielestäni siellä oli tosi kiva olla näin yleisesti. Tehtäviini kuului nuottien skannaaminen, nuottikirjojen päällystäminen, papereiden aakkostointi ja sain antaa mielipiteitäni kirjastotilan ulkoasuun. Työtehtäväni suoritin kirjaston tilassa.
    Työnantajani oli todella mukava. Työtehtävien antaja oli todella hyvä antamaan neuvoja.
    Ymmärrän, että tettiläiselle ei anneta paljon eri tehtäviä, mutta olisi ollut kiva tehdä monipuolisempia tehtäviä.

Vastaa