Lahti, Punnitse & Säästä

 

Punnitse ja Säästä -myymälässä myydään irtomyyntituotteita. Jokainen tuote on omassa astiassaan, jonka sisällä on myös juuri tälle tuotteelle tarkoitettu kauha. Punnitse ja Säästä merkitsee, että saat ottaa kutakin irtotuotetta juuri niin paljon tai vähän, kuin haluat.

Työtehtäviini kuului hyllyttäminen ja siivoominen.

TET-paikan +/-

– liikaa seisomista

+ mukavat työkaverit

+ oli aina tekemistä

– jalat ja selkä tuli helposti kipeäksi

– työpäivät samankaltaisia

TET-paikassani törmää vain myyjiin.

 

 

One thought on “Lahti, Punnitse & Säästä

  1. Olin viikon ajan Punnitse& Säästä liikkeessä Sokoksella. Olen samaa mieltä siitä,että selkä ja jalat tulivat helposti kipeeksi. Työpaikka oli muuten hyvä, mutta sain vain siivota ja en oppinut paljoa alasta. Työajat olivat hyvät sillä menin 10 ja pääsin neljältä. Kuitenkin olisin kaivannut monipuolisempaa tekemistä.

Vastaa