Renkomäen koulu

 

Olin tetissä Renkomäen koulussa. Pääosin opetin 2. luokkalaisia ja valmistelin koulun kevätjuhlaa. Korjasin myös joitakin kokeita ja tarkistin kotitehtäviä.

+Hyvät työkaverit

+Tehtäviä oli koko ajan

+Lapset olivat kivoja

+Työtehtävät olivat mukavia, eivätkä liian uuvuttavia

-kiire, eikä kovin paljon taukoja

2 thoughts on “Renkomäen koulu

  1. Pidin tet-paikasta Renkomäen koulussa. Pääsin tekemään monenlaisia tehtäviä. Ihmiset tulivat tutuiksi kahden viikonaikana sillä koulu ei ole kovin suuri. Opettajat olivat mukavia ja innostavia mikä oli hyvä juttu. Tiivistettynä tetistä jäi hyvä fiilis ja suosittelen paikkaa, niille jotka ovat kiinnostuneita opetusalasta.

  2. Renkomäen koulussa 8 päivän mittainen työelämään tutustuminen oli mukava kokemus minulle. Pääsin tutustumaan monipuolisesti eri luokka-asteiden toimintaan ja luokanopettajan työhön.
    TET- jakson aikana koulussa valmisteltiin kevätjuhlaa. Pääsinkin koristelemaan salia oppilaiden kanssa ja ohjaamaan pientä askartelua kakkosluokkalaisille, kun osa oppilaista oli harjoittelemassa kevätjuhlaa.
    Nautin lasten kanssa touhuilemisesta välitunneilla. He olivat ihanan kiinnostuneita myös opiskelusta.
    Mielestäni kiire opettajan työssä ei vaikuttanut huonolta asialta,siinä oppi samalla suunnittelemaan tekemisensä huolella eikä hommat loppuneet kesken. Eikä liian kiire TETissä kerennyt kuitenkaan tulemaan. Kaikin puolin TET-jaksoni oli tosi onnistunut ja sain paljon hyödyllistä tietoa luokanopettajan työstä.

Vastaa