S-market Kiveriö

 

-Kauppa sijaitsee Kiveriössä ja siellä myydään elintarvikkeita.

-Tettiläisen työtehtäviin kuuluu hyllytys ja järjestely.

-Työpaikan plussat ovat lyhyet työpäivät ja miinukset, että ei tarjottu ruokaa työpaikalla.

-Kauppias ja kassamyyjä ovat ammatteja, joissa tet-paikalla törmää.

 

 

3 thoughts on “S-market Kiveriö

  1. Hyvä tet-paikka se on. Yleensä työpäivä kesti meillä maksimimäärän meidän ikäisille eli 6h. Pari kertaa voi päästä aikasemmin ja se on hyvä kevennys. Omat eväät ovat pakolliset, mutta ei se minua haittaa. Taukohuoneesta löytyy mikro. Ei voi sanoa että hyllyttäminen on se kaikista mukavin homma, mutta kyllä siitä selviää.

  2. Päivät olivat aika yksitoikkoisia, koska työ on oikeastaan vain hyllyttämistä ja järjestelyä. Kun kaikki tavarat on laitettu paikoilleen ja tavarat on järjestelty, niin voi päästä joskus hieman aikaisemmin. Ihan hyvä tet-paikka se kuitenkin on ja työntekijät ovat mukavia.

  3. En tykänny itte kyllä yhtään, jos tykkäät hyllyttää eri ruokalajeja 6h putkeen 15min ruokatauolla niin tämä on oikea paikka sinulle. Päivän kohokohta oli ku pääs vaa syömää tai kotii. Joskus jäätiin jopa tunnin ylitöihin, jos päivänlastia ei saatu purettua 6h sisään, mutta kun sai purettua sen 4-5h sisään niin piti järjestellä eri ruokalajeja hyllyissä näkyvimmiksi ja sillee että uudet ruuat taakse ja vanhat eteen. Oli siellä jotain hyviä puoliakin, mutta ei sellasia jotka olis jättänyt hyvän mielen päivän päätyttyä ja töihin menosta.

Vastaa