S-market Sokos Lahti

 

S-market Sokos lahti sijaitsee Sokoksen alakerrassa. S-market tarjoaa elintarvikkeita, sekä muita jokapäiväisiä käyttötavaroita.

Tehtäviimme kuului hyllytys, hiplaus, limun kaato viemäriin sekä asiakkaiden auttaminen.

Plussat: Kahvitaukopöydän antimet

Miinukset: Yksipuolinen työ

Tet paikassa törmää markkinointipäällikköön ja myyjiin

Peter Myller ja Leevi Liinamaa

1 thoughts on “S-market Sokos Lahti

  1. Pidin paljon tet-paikastani. Opin siellä muunmuassa hyllyttämistä ja työelämää. Työtehtäviini kuului hyllytys, hyllyjen siistiminen ja asiakaspalvelu. Tutustuin tet-paikassani moniin uusiin ihmisiin ja oli hauskaa saada työskennellä muiden saman ikäisten tettiläisten kanssa. Plussia tet-paikassani olivat sijainti koulun lähellä ja työtehtävät olivat helppoja ja kivoja. Miinuksena oli muutaman työpäivän lopussa tehtävien loppuminen. Sain paljon positiivista palutetta sekä työntekijöiltä ja asiakkailta. Tet oli siis kaiken kaikkiaan mahtava kokemus.

    Siiri Savolainen

Vastaa