Yliopiston apteekki

 

Yliopiston apteekki myy lääkkeitä Lahden keskustassa.

TET-harjoittelijan tehtävät

-lääkkeiden hyllyttäminen

-tavarakuormien purkaminen

-reseptilääkkeiden lähettäminen

-hyllyjen pyyhkiminen

-ruoan haku

TET-paikan plussat ja miinukset

+mukavat työkaverit

+hyvä ruoka

+paljon tekemistä

+erilaiset työtehtävät

-paljon seisomista

Ammatteja TET-paikassa

-proviisori

-farmaseutti

 

 

2 thoughts on “Yliopiston apteekki

  1. Hyvä paikka! Työajat saa joustavasti ja itselleen sopivasti. Ruoka on hyvää ja ilmaista. Työt oppii nopeasti ja apua saa aina tarvittaessa. Miinuksena on tosiaan se hyllyjen pyyhkiminen ja paljon seisominen alkaa painaa loppupäivästä. Jos alkaa tylsistystää niin oma-aloitteisuus auttaa. Käsikaupan puolella voi laitella tavaroita tai logistiikan eli keräilyn eli lääkkeiden alas heittelyn puolelle voi mennä keräilemään. Tiistaina on purkupäivä ja silloin riittää tekemistä. Aluksi kaikki voi olla vähän sekavaa ja jännittävää varsinkin käsikaupan puolella, mutta kaikki oppii tosi nopeasti ja työkaverit on tosi mukavia.

Vastaa