Heinolan eläinlääkäriasema Tuulivet

 

Heinolan eläinlääkäriasema Tuulivet sijaitsee Heinolassa Reumantiellä.  Eläinlääkäriasemaan sisältyy kaksi kappaletta potilaidenhoitohuoneita, hammashoitohuone, leikkaussali, sekä röntgenhuone. Vastaanotolla hoidetaan pääasiassa pieneläimiä, (esim. terveystarkastukset, rokotukset, hammashoito, ultra, leikkausket yms.)

TET-paikan nettisivut: tuulivet.fi

Tehtävät

TET-harjoittelijan tehtävät yllättivät minut. Vaikka seisoskelua ja toimettomuutta olikin jonkin verran, oli harjoittelu todella monipuolinen. Katsoin paljon potilaiden hoitotoimenpiteitä vastaanotolla, ja autoin tarvittaessa esim. pitämään kiinni/leikkaamaan kynsiä/punnitsemaan jne. Pääsin katsomaan myös leikkauksia ja hammashoitoa. Lisäksi lakaisin lattioita ja tein välinehuoltoa.  Pääsin myös muutaman kerran mm. putsaamaan kissanpennun silmät ja annostelemaan nukutusainetta.

 

Plussat ja miinukset

+ eläimet

+ monipuoliset työtehtävät

+ saa kattavan näkemyksen eläinlääkärin/-hoitajan ammatista

– omat eväät

– pitkä työmatka, joka piti kustantaa itse

– eläinten lopetukset  :'(

 

Mahdolliset ammatit tältä alalta

Eläinlääkäri tai eläinhoitaja…

 

1. Kuvassa Tuulivet ulkoapäin

 

 

2. Kuvassa syöpäsoluja mikroskoopin läpi

Vastaa