Bik Bok, Trio

 

Bik Bok on Norjasta lähtöisin oleva naisten vaateliike, joka kuuluu samaan ketjuun mm. Cubuksen ja Carlingsin kanssa. Kyseinen liike missä työskentelin sijaitsee kauppakeskus Trion toisessa kerroksessa Mc Donald´sin vieressä.

Työskentely oli hyvin monipuolista. Työtehtäviini kuului vaatteiden hälyttämistä ja niiden paikalleen asettelua, vaatteiden järjestelyä koon mukaan, uuden vaatelastin purkamista, varaston järjestelyä,imurointia, tuotteiden hinnoittelua, asiakkaiden tervehtimistä ja neuvomista sekä markkinointitehtäviä. Bik Bokilla ei ole esim. tv-mainoksia, jonka takia myyjät markkinoivat liikkeensä tuotteita mm. kuvaamalla uusimpia tuotteita ja laittamalla ne Bik Bokin sosiaalisiinmedioihin.

Työn plussat ja miinukset:

+Mukavat työkaverit
+Koko ajan jotain tekemistä
+Hyvät työajat(10.00-16.00)

-tettiläisille ei kuulu kassatyöskentely  
-työpaikka ei kustanna ruokailua   
-ensimmäisten päivien jälkeen jalat ja selkä kipeät,sillä työssä ollaan jaloillaan lähes koko päivä

Vaateliikkeessä törmäsi vain myyjän ja myymäläpäällikön ammattiin sekä muutaman kerran ajoneuvokuljettajaan.

Vastaa