Asikkalan kunnaneläinlääkäri

 

Tehtävät

Päivystävän eläinlääkärin hommiin kuuluu sekä sekä pieneläinten perustatarkastukset sekä tilakäynnit. Päivystävä eläinlääkäri on tavoitettavissa 24/7. Eläinlääkäriaseman osoite on kanavatie 11, Vääksy.  Tehtäviini kuului mm. siivoaminen, välineiden puhdistus, eläinten piteleminen, välineiden antaminen, pyykien hoitaminen ja kirjaus. Seuratessani lääkärien työskentelyä he selostivat tarkasti mitä tekivät. Sain yleensä tehdä sellaisia hommia joiden pieleenmeneminen ei ole hengenvaarallista (silmätippojen laittaminen, hevosten suun huuhtelu, rokottaminen). Sain myös seurata leikkauksia.

Plussat ja miinukset

+Monipuoliset tehtävät

+Tilakäynnit

+Mukavat työntekijät

+Eläimet

+Työssä oppi paljon

-Työt loppuivat helposti kesken

Mahdollisia ammatteja

Eläinlääkäri on kyllä ainut mikä tulee mieleen

Vastaa