Helenan Kotileipomon Tori-Café

 

Tet-paikkani Helenan Kotileipomo valmistaa käsinleivottuja tuotteita mm. possumunkkeja, lihapiirakoita ja korvapuusteja sekä paljon muuta hyvää. Leipomo sijaitsee Ilmarisentiellä Lahdessa ja siellä sijaitsee leipomon yhteydessä myös pieni kahvila. Kahvila, jossa itse olin töissä oli siis Helenan Kotileipomon Tori-Café, joka sijaitsee Lahden torilla. Helenan kotileipomolla on myös myyntikärryjä/kojuja monilla eri paikoilla.

Työtehtäviini kuului ruokien tekemistä ja laittamista myyntiin, kassalla olemista sekä siivoilemista ja pöytien pyyhkimistä.

TET-paikan hyviin puoliin kuului mm. monipuoliset ja mukavat hommat, asiakaspalvelu ja ihanat työkaverit. Huonoja puolia ei paljoakaan ollut, mutta työ oli aika hetkistä. Välillä oli kiireistä ja välillä taas ei oikein hommia ollut ollenkaan.

Vastaa