Lahden kaupungin liikuntapalvelut

 

Olin TETissä lahden kaupungin liikuntapalveluissa. Minun työhöni kuului mm. varaston tyhjentämistä ja siivoamista, uimavalvojan auttamista, rataköysien pesemistä yms. Olin kaverini Aaron kanssa monissa eri paikoissa TET jakson aikana. Olin valvojan apulaisena Saksalan uimahallissa ensimmäiset viisi päivää jonka jälkeen menin kaverini kanssa pesemään rataköysiä ja siivoamaan varastoa maauimalaan ennen uimahallin aukeamista. Oltiin myös Lahden uimahallissa auttamassa remonttihommissa. Tyhjensimme ja siivosimme varastoja. Olin myös muutaman päivän Kivimaan uimahallissa jossa olin uimavalvojan apulaisena .Olin myös kaverini kanssa Lahden maauimalassa valvojan apulaisena. Kaikenkaikkiaan TET jakso sujui mukavasti.Henkilökunta oli mukavaa ja ruokavälkät pitkiä. Olin myös TET jaksossa kaverin kanssa joka teki työstä mukavempaa.

+mukavia henkilöitä, pitkät ruokavälkät

-ruokailua ei ollut tarjolla

Lahden_maauimala

2 thoughts on “Lahden kaupungin liikuntapalvelut

 1. Olin samassa paikassa TETissä ja tein samoja hommia.

  Plussia:
  +pitkät ruokatauot
  +mukavat työkaverit
  +vähän lyhyemmät päivät

  Miinuksia:
  -ei saanut ruokaa

Vastaa