Lahden seudun kristillisen kolulun esikouluryhmä

 

Tet-paikkani oli koulu jossa oli luokkia ykkösluokasta ysiin. Kolussa oli myös eskariryhmä ja muutama päiväkotiryhmä. Tet-paikkani siaitsee Lahdessa Kiveriössä n. kolmen km päässä Lahden Yhteiskoulusta.

Tet-paikassani eri tehtäviäni olivat ohjaajan auttaminen kaikenlaisissa pikku asioissa, välillä myös vähän isommissakin projekteissa, autoin lapsia askartelussa, olin eskarin loputtua iltapäiväkerhossa iltti ohjaajien apuna. Sain myös tehdä joitain extra juttuja kuten täyttää ja koristella täytekakkuja ysien kahvitusta varten.

Tet-paikassani erilaisia ammatteja oli mm. esikouluohjaaja, opettaja ja lastenohjaaja.

Plussat ja miinukset:

+ohjaajat ja lapset olivat mukavia

+Kaikki koulun oppilaat eskareista ysiin leikkivät usein keskenään

-lapset olivat välillä niin villejä ja tottelemattomia että ohjaajat/opettajat eivät saaneet niitä rauhoittumaan

 

 

Vastaa