Jalkarannan kuntoutussairaala Jalmari

 

Jalkarannan kuntoutussairaala sijaitsee Jalkarannassa. Se on suuntautunut vanhusten kuntoutukseen. Osastolla J21, jolla olin harjoittelussa, hoidetaan ja kuntoutetaan äkillisesti sairastuneita aikuisia lahtelaisia perusterveydenhuollon potilaita.


Työtehtäviini kuului syöttäminen, ruoan vieminen huoneisiin ja potilaiden vieminen ulos. Lisäksi juttelin potilaiden kanssa ja lauloimme yhdessä. Pääsin myös osallistumaan ensiapukoulutukseen.

PLUSSAT:

Sain kokemusta alasta, joka kiinnostaa minua. Itse työtä oli mukava tehdä. Työntekijät olivat mukavia ja arvostivat ja kiittivät työnteostani. Oli kasvattavaa nähdä potilaita, jotka olivat aika vaikeastikin sairaita. Sain käyttää samoja työvaatteita, kuin esim. sairaanhoitajat, ja tuli pätevä olo. Sairaala oli hienolla paikalla.

MIINUKSET:

Sairaalamaailmassa on paljon sääntöjä.

Ammatteja TET-paikassani: lääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitaja, fysiterapeutti ja paljon muita erihoitajia, esim. ensihoitaja, jalkahoitaja jne.

Vastaa