Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry

 

Lahden Urheilukeskus, Salpausselänkatu 8

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry auttaa urheiluseuroja ja muita liikuntatoimijoita liikuttamaan ihmisiä. PHLU toimii 16 kunnan alueella. PHLU järjestää paljon liikunnallista toimintaa pienistä lapsista vanhuksiin. PHLU tarjoaa myös erilaisia koulutuksia liikuntaan liittyen.

PHLU järjestää myös joka kesäisen Vierumäen Leiritulet, lasten liikuntaleirin. Vierumäen Leiritulet on järjestetty joka kesä vuodesta 1951 lähtien. Nykyään leirin järjestää Krista Pöllänen.

TET tehtäviin kuului paljon monenlaista toimintaa. Suunnittelin Vierumäen Leiritulille tekemistä lapsille, ja autoin leirin järjestelyissä. Pussitin satoja karkkipusseja leiriä varten ja purin urheiluväline tilauksia. Sain tehdä myös kaikista olympiamaista esitelmät. Työtehtäviini kuului myös paljon laminointia, kopiointia, tulostusta, järjestelyä ja työskentelyä tietokoneella. Pääsin myös Vierumäelle toisen harjoittelijan kanssa rajaamaan leirintä-aluetta ja merkkaaman leirejä. Pääsin työskentelemään myös huippu urheilijoiden parissa.

TET- paikan plussat ja miinukset:

+ erittäin mukava henkilökunta

+ hyvää kokemusta liikunta-alalta

+ monipuoliset työtehtävät

+ paljon tekemistä

+ hyvä ruoka

+ eripaikoissa työskentely

+ sai työskennellä omaan tahtiin

–   ei miinuksia

TET-paikan ammatteja: projektisihteeri, projektipäällikkö, yksilövalmentaja,  aluekehittäjä, aluejohtaja

 

Vastaa