Ravintola Lokki

 

Lokki tarjoaa ihmisille päivällistä ja grillibuffettia. Sieltä saa myös virvoitusjuomia ja leivonnaisia. Ravintolaan tulee joka päivä yli 100 ihmishenkeä syömään. Arkibuffet maksoi 10 euroa ja grillibuffet 20 euroa, lapset tietysti halvemmalla 6 euroa kummatkin buffetit.

TET-paikassani tehtäviäni oli hakea astioita ihmisiltä, kun he olivat syöneet. Astioiden haun jälkeen tiskansin astiat ja vien ne paikoilleen. Pari kertaa sain myös valmistaa ruokaa, ja TET-jakson loppuun mennessä sain myös viedä ruokia paikoilleen.

TET-paikan plussia olivat ne, että sielä oli tosi kivaa ja sai hyvää ilmaista ruokaa. Miinuksia paikassa oli ne, että oli todella rankkaa ja pitkän seisomisen jälkeen alkoi sattua kantapäihin.

TET-paikassani tyrmää kokkeihin, tarjoilioihin, pomoon, tiskaajaan, kassakäyttäjään, kokkiapulaiseen ja siivoojaan.

 

 

 

 

 

 

Vastaa