Hollolan vapaa-aikapalvelut

 

Olin tet-harjoittelussa Hollolan vapaa-aikapalveluilla, mutta työskentelin myös yhden päivän Kalliolan koululla kouluavustajana ja yhden päivän Kalliolan kirjastossa.

Valitsin kyseisen työpaikan, koska tunsin hyvin yhden nuorisotyöntekijän Kalliolasta ja sain paikan häneltä. Työtehtäviini kuului mm. lapsille juttelu ja heidän kanssaan pelaaminen, kirjastossa palautettujen kirjojen hyllyttäminen ja luokissa oppilaiden auttaminen erilaisissa koulutehtävissä.

Työyhteisö oli aika pieni, mutta todella mukava ja rento. En ollut tekemisissä kovin monien ihmisten kanssa. Työajat olivat hieman lyhyempiä kuin 6h/päivä. Muutamana päivänä olin ”iltavuorossa” vapaa-ajan kahvilassa klo 12 ja 13 eteenpäin.

Parasta työssä oli kun pääsi auttamaan lapsia ja juttelemaan ja pelailemaan heidän kanssaan. Kirjastotyö ei ollut kovin kivaa, koska se oli todella hiljaista ja tylsää. Suosittelen paikkaa muille, koska työ oli todella rentoa ja hauskaa.

Vastaa