Renkomäen koulu

 

Olin TET-harjoittelussa Renkomäen koulussa. Valitsin kyseisen TET paikan, koska olen koulun vanha oppilas. Pääsin auttamaan oppilaita tietokoneiden ja iPadien kanssa, ripustin oppilaiden kuvistöitä ja pääsin auttamaan oppilaita matematiikan ja englannin kielen tunneilla.

Työyhteisöni oli mukava ja positiivinen. Työntekijät olivat mukavia ja avuliaita sekä oppilaat käyttäytyivät kiltisti. Koulun henki oli todella yhteisöllinen ja innostava.

Työtuntini yleensä olivat 8.30-14.30 tai 9.15-15.15 mutta pidempiäkin päiviä oli. Työssä parasta oli oppilaat sekä vaihtelevat työtehtävät ja innostava työympäristö.

Kaikki työssä oikeastaan oli hauskaa, mutta tekemistä siellä oli koko ajan, mikä ajoittain uuvutti.

Suosittelen ehdottomasti paikkaa muille, etenkin jos sinua kiinnostaa työskennellä lasten parissa ja kannustavassa ympäristössä. Työskentely Renkomäen koulussa on monipuolista ja ikinä ei tule tylsää.

Vastaa