Vila, Trio

 

Olin tet-harjoittelussa vaatekauppa Vilassa.

Valitsin sen, sillä olen pitänyt myymälässä työskentelystä ja näin saan kokemusta, jolla voin saada työpaikan opiskelun ohelle tulevaisuudessa.

Työtehtäviini kuului vaatteiden ”hälyttäminen”, uusien vaatteiden varastointi ja esille laittaminen  ja myös asiakkaiden auttaminen taitojeni mukaan. Pääsin myös viemään mahdollisia rikkinäisiä vaatteita korjaukseen ja höyrytin ryppyisiä vaatteita.

Työyhteisö oli mukava. Minut otettiin hyvin vastaan ja minua kohdeltiin asiallisesti. Minun ei oletettu osaavan asioita ennestään ja sain vapaasti pyytää apua tai kysyä, jos jokin olisi epäselvää.

Työskentelin joka päivä klo 10-16.

Pidin työstä erittäin paljon ja mahdollisuuksien mukaan haluaisin mennä sinne joskus ehkä uudestaankin töihin. Negatiivista olivat ehkä ahtaat varastotilat ja se kuinka se oli fyysisesti rankkaa. Mutta toki, tiesin entisen myymälätyön kokemuksella sen olevan rankkaa, joten ei sekään yllätyksenä tullut, eikä se paljon minua haitannutkaan.

Suosittelen paikkaa, jos on kiinnostunut myymälässä työskentelystä.

Vastaa