Kärpäsen koulu

 

 

Kuvahaun tulos haulle kärpäsen koulu

Olin TET-harjoittelussa Kärpäsen koulun 4. luokassa. Valitsin kyseisen työpaikan, sillä opettamista ja ohjausta tarvitsee mahdollisessa tulevassa ammatissani ja vaikka paikka ei ollut ykkösvaihtoehtoni, tämä oli kuitenkin oiva valinta.

Työtehtäviini kuului oppilaiden opastaminen ja auttaminen opetustilanteissa, järjestyksen valvominen luokassa ja esimerkiksi oppimateriaalien jakaminen oppilaille. Säestin myös musiikin tunnilla kitaralla harjoiteltavaa laulua.

Työyhteisö oli pirteä ja yhdenmukainen. Minulla tuli mukavat ala-asteajat mieleen työntekijöiden ilmapiiristä. Työaikani olivat noin viisi tuntisia eli normaaleja ala-asteen koulupäiviä, sillä kuljin luokan mukana.

Työssä parasta oli, kun sai nähdä oppilaiden oivaltavan asioita, joita oli opettanut heille. Työstä ei tule mieleeni mitään ei-niin-hauskaa.

Voin suositella työpaikkaa monille oppilaille, sillä työ oli hyvin sosiaalista ja sosiaalisuutta löytyy todella monelta.

Vastaa