Liikuntakeskus Lumo

 

Olin 9lk Tet jakson liikuntakeskus Lumolla. Valitsin paikan koska halusin johonkin liikuntaan liittyvään paikkaan ja olen käynyt Lumolla kuntosalilla lähes vuoden joten tiesin että se on mukava paikka ja siellä on hyvä ilmapiiri ja mukava henkilökunta. Työtehtäviini kuului kuntosalin ja ryhmäliikuntasalien siivous, aulan pukuhuoneiden ja vessojen siivous ja lastenmaailmassa olevien lapsien hoitaminen. Työyhteisö oli todella mukava ja ihmiset oli kivan energisiä. Olin joka pv noin kymmenestä kahteen töissä, joinakin päivinä jäin ylimääräistä tai tulin aikaisemmin. Työssä parasta oli ilmapiiri ja työtehtävien helppous ja se kun sai hyvää palautetta. Ei ollut oikeeastaan mitään valittamista missään tehtävissä. Suosittelen paikkaa kaikille oma-aloitteisille ja ahkerille ihmisille.

Vastaa