Sinuhe

 

Olin tet-harjoittelussa Sinuhessa Mariankadulla. Valitsin kyseisen paikan, koska olen halunnut aina kokeilla kahvilassa työskentelyä ja jo pienenä haaveilin olevani kahvilassa töissä. Paikka on todella vanha ja myös sellainen jossa olen käynyt todella usein kahvilla ja syömässä. Sinuhe oli ensimmäinen vaihtoehto johon hain tähän tettiin.

Heti aluksi sain tutustua monipuolisesti monenlaisiin työtehtäviin. Jo ensimmäisenä päivänä sain opetella kassakoneen käytön ja olinkin kassalla suurimman osan ajasta. Joka päivä töissä oli tietty asia joka piti hoitaa esim. kahvikoneiden pesu yms. Tein joka päivä täytettyjä sämpylöitä valmiiksi ja ruoka-annokset tilausten mukaan. Tarjoilin pöytiin ja hain astiat pöydistä. Suoritin myös baristan alkeet eli opin tekemään kahvikoneella erikoiskahveja.

Työyhteisö oli aivan mahtava. Kaikki olivat todella mukavia ja ihania ihmisiä. Apua sai kun tarvitsi, eikä sitä tarvinnut epäröidä pyytää. Työajat vaihtelivat 8.00-14.00 ja 9.00-15.00 välillä, mutta muutamana päivänä tein ylimääräistä tuntia, koska en malttanut lähteä pois!

Työssä oli parasta se, kun opin tekemään niin paljon uusia asioita ja tekemistä oli kokoajan eikä tarvinnut joka välissä kysyä, että mitä voisi tehdä seuraavaksi. Ilmapiiri oli todella kiva ja tulin aina mielelläni töihin! En keksi yhtään asiaa mikä ei olisi ollut hauskaa, tai ehkä se että olisin halunnut olla siellä enemmän kuin yhden viikon.

Suosittelen erityisesti tätä paikkaa niille, jotka ovat kiinnostuneita kahvilatyöstä, koska täällä saat tehdä monipuolisesti kaikenlaisia työtehtäviä eikä tylsää tule!

Vastaa