Humpulan päiväkoti

 

Menin TET-harjoitteluun Humpulan päiväkotiin, koska pari ystävääni oli ollut siellä aiempana vuonna tetissä, ja he kehuivat paikkaa. Minusta ajatus päiväkodista TET-paikkana myös vaikutti mukavalta.

Minulla oli viikon aikana monenlaisia työtehtäviä. Osallistuin esimerkiksi lasten leikkihetkiin, lautapelien pelaamiseen, askarteluun ja autoin aamupalan sekä lounaan tarjoilemisessa, sekä lasten pukemisessa ulos lähtiessä. Lasten ollessa ulkona vahdin heitä muiden työntekijöiden kanssa ja välillä tein hiekkakakkujakin. Toisena TET-päivänäni kävimme myös Mustankallion tunnelissa jumppaamassa. Lasten päiväunien aikana terotin myös kyniä ja leikkasin piirustuspapereita.

Päiväkodin työyhteisö oli todella mukava. Työnantajani ja muut aikuiset olivat todella mukavia, ystävällisiä ja ymmärtäväisiä. Työpaikalla oli kanssani samaan aikaan myös yksi työharjoittelija, jonka kanssa oli mukava keskustella.

Työpäiväni alkoi joka aamu kahdeksalta, ja loppui hieman ennen kahta, koska en pitänyt päivän aikana ollenkaan taukoja.

Työssä oli parasta se, että päivä alkoi aikaisin eli pääsin myös pois aika aikaisin iltapäivällä. Oli myös todella kivaa osallistua lasten leikkeihin, peleihin ja ruokailuun. Työntekijöiden ja koko henkilökunnan mukavuus, ystävällisyys ja auttavaisuus oli myös suuri plussa.

Miinuksia työssä oli se kun lapset välillä alkoivat riitelemään keskenään leikkiessä ja pelatessa. Välillä oli myös hieman ärsyttävää seisoa paikallaan ulkona kylmässä ilmassa pitkän aikaa vahtiessa lapsia.

Suosittelen paikkaa kaikille, jotka pitävät lapsista. Heidän kanssaan kyllä tulee toimeen kun osallistuu reippaasti peleihin ja eläytyy mukaan leikkeihin. Paikassa oli myös todella mukava henkilökunta, ja työajat olivat kohtuulliset.

 

 

Vastaa