LAMK Hoitajankatu

 

Olin tetissä Lahden ammattikorkeakoulussa Hoitajankadulla. Valitsin tämän tet-paikakseni, koska paikka on minulle ennestään tuttu. Työskentelin neuvonnassa tiskin takana ja työtehtäviini kuului ihmisten ohjeistaminen, parkkilappujen jakaminen ja pientä puuhaa tässä yhteydessä. Tutuistin uusiin ihmisiin ja olin kokoajan tekemisissä koulun väen kanssa, joten sosiaaliset taitoni joutuivat koetukselle. Ilmapiiri koulussa oli erinomainen.

Kiinteitä työaikoja ei ollut. Työnantajan ehdotuksesta olin joka päivä neuvonnassa töissä pari tuntia, kun työtä ei niinkään ollut. Mutta tylsää ei silti tullut! Parasta työssä oli ihmisten auttaminen ja positiivisen palautteen saaminen. Ainut harmi oli kun lainasin laturiani opiskelijalle ja opiskelija ei koskaan palauttanut sitä. Olisi pitänyt pyytää pantti. Suosittelen paikkaa ehdottomasti kaikille, joilla on hyvät sosiaaliset taidot.

Vastaa