Ravintola Mamma Maria

 

Olin tet harjoittelussa ravintola Mamma Mariassa. Valitsin paikan, koska halusin oppia uusia taitoja ravintola-alaan liittyen ja minua kiinnosti kyseinen ala. Yksi syy valintaani oli myös se, että isäni on kouluttautunut ravintola-alalle ja halusin tietää, miltä se käytännössä tuntuu.

Työtehtäviini kuului esimerkiksi pöytien siivoaminen ja kattamaninen, jäätelöpallojen teko lounaspakastimeen valmiiksi, sekä hakea syöneiden asiakkaiden lautaset pöydästä pois keittiöön, pesua varten. Välillä piti myös täyttää astiahyllyjä, kylmäkaappeja ja välillä piti myös ihan vain siivota. Siivoushommat tapahtuivat yleensä päivinä, jolloin asiakkaita oli vähemmän. Kiireisin päivä oli pejantai, jolloin asiakkaita saapui isoina seurueinakin. Työyhteisömme oli mukava. He kannustivat ja auttoivat tarvittessa. Huumoriakin heiltä löytyi! Työaikani oli klo 10:00- klo 16:00.

Työssä parasta oli varmaankin se, kun sai tavata paljon erilaisia ihmisiä ja auttaa heitä. Työ oli rankempaa kuin olin alussa ajatellut, koska koko päivän sai kyllä juosta ja työtä riitti, mutta työ oli kyllä erittäin palkitsevaa! Sai työkokemusta ja pientä vaivanpalkkaakin. Suosittelen paikkaa todellakin muille, koska työporukka on  mahtava ja varsinkin jos haluaa hyvää työkokemusta ravintola-alalta kannattaa suunnata Mamma Mariaan! 

Vastaa