Renkomäen koulu

 

Olin TET:ssä Renkomäen koulussa, ja toimin 1.luokkalaisten kanssa. Valitsin paikan, koska olen entinen Renkomäen koulun oppilas ja kaverini oli ollut samassa paikassa TET:ssä.

Työtehtäviäni oli pääosin lasten kanssa toimiminen opettajan/avustajan roolissa. Autoin heitä tuntityöskentelyssä, valmistelin ja valvoin oppitunteja. Työyhteisö oli todella hyvä. Opettajat ja muu henkilökunta olivat mukavia toisille, ja minutkin otettiin hyvin vastaan. Työpäiväni kestivät n. 6h. Tulin koululle aamulla klo 8.30 ja pääsin iltapäivällä klo 13.15.

Työssä parasta oli se, kun sai olla niin paljon apuna ja mukana opetuksessa, ja huomasi että lapset pitivät minusta. Lasten toinen puoli taas oli silloin tällöin rasittavaa, kun heistä tuli liian takertuvaisia, ja he kaikki halusivat minut eri paikkaan.

Suosittelen Renkomäen koulua TET-paikkana sellaisille, jotka osaavat toimia erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Yllätyin itsekin siitä, kuinka kivoja pienetkin lapset voivat olla. Aika meni nopeasti kun oli paljon tekemistä, ja jokainen päivä oli erilainen.

Vastaa