S-Market Ankkuri

 

Olin 9 luokan TET-jakson ajan töissä Ankkurin S-Marketissa.  Valitsin paikan sen takia, etten onnistunut hankkimaan TET-paikkaa aikaisemmin ja muut paikat, joihin yritin hakea, eivät ottaneet tettiläisiä…

Työtehtäviin kuului rullakoiden tyhjennys ja tavaroiden lajittelu ja purkaminen kauppaan. Yleensä tettiläisiä ei laiteta pakasteiden kimppuun, mutta näköjään meidän puolesta tehtiin poikkeus… Loppuviikon (Keskiviikosta eteenpäin) olin sitten kipeänä.

Ankkurin työntekijät olivat hieman kaukaisia, mutta työnantaja oli mukava ja osasi neuvoa ja avustaa tarvittaessa. Työskentelin itse kuusi tuntia päivässä; 8:00 – 14:00

Työssä parasta oli itse pakkauksien järjestely ja varastojen läpi käyminen. Työtehtävät kyllä käyvät tylsiksi nopeasti ja en itse olisi kuitenkaan kestänyt tavaroiden hyllyttämistä koko viikkoa. Huonoin asia oli luultavasti pakasteet, sillä jos yrittää tunkea sylillistä pakasteita jo täynnä oleviin hyllyihin niin sormet ja koko syli jäätyy…

Suosittelen paikkaa niille, jotka nauttivat järjestelystä ja niille, keitä ei haittaa työtehtävien toistaminen kuusi tuntia päivässä, viikon tai elämän ajan. 🙂

Vastaa